Vi är en svensk importör av kvalitetsöl. Amerikanska hantverksipor, traditionella tyska stilar, experimentell suröl ... Vi gillar allt som är gediget, genomtänkt och gott!

Nyheter från BeerDeer

  • The Bruery - Petit Mardi

    The Bruery - Petit Mardi

    “Lilla tisdag”, en storslagen imperial stout i miniatyrformat från de kulinära konstnärerna i Orange County, Kalifornien. Baserad på ryktbara Black Tuesday, fatlagrad med vindruvor. Finns på Systembolaget från och med 31/5!

  • Neon Raptor Brewing Co. - Lost Cyclops

    Neon Raptor Brewing Co. - Lost Cyclops

    Från västerlandets vagga i antika Grekland - via Nottingham, England - kommer denna smarriga imperial stout på 12 % smaksatt med vit choklad, pistagenötter och honungskaka. Finns på Systembolaget från och med 24/5!

  • The Bruery - Ivoire

    The Bruery - Ivoire

    Finöl från Kalifornien i form av en fatlagrad old ale på hela 17,2 %. Fylld till brädden med komplexa toner av bland annat smörkola och vanilj. Finns på Systembolaget från och med 17/5!

  • Bellwoods Brewery - Farmageddon Apricot Peach (2023)

    Bellwoods Brewery - Farmageddon Apricot Peach (2023)

    Senaste varianten av kanadensiska Bellwoods långkörare. Ett förfinat farmhouse ale med läcker syrlighet och stiltypisk funkighet, den här gången smaksatt med aprikos och persika. Finns på Systembolaget från och med 3/5!